Splošne informacije

VIDEO: Proizvodnja RÖNTGEN

Predstavitev proizvodnje RÖNTGEN

VIDEO: Test bimetal hardmetal

Primerjalni test Bi-Alfa in HM-TITAN.

 

Podjetje Neti d.o.o.

"NETI inženiring"

Smo družinsko podjetje NETI inženiring d. o. o. iz Nove Gorice in delujemo že od leta 1992. Izdelujemo in tržimo specifične kovinske izdelke, predvsem tračne rezilne liste,ki so namenjeni le določenim uporabnikom (denimo specializiranim kovinarskim podjetjem, obrtnim delavnicam).

"Tračni listi – hitro in natančno rezanje"

  • Prodajamo tračne rezilne liste različnih dimenzij, ki se uporabljajo za razrez kovin v obrtnih delavnicah, gradbeništvu, proizvodnih podjetjih doma. V sodelovanju s priznanim nemškim proizvajalcem tudi razvijamo tračne rezilne liste blagovne znamke Neti Line, izdelamo jih po željah in potrebah kupcev.
  • V našem varilnem centru prilagodimo tračne liste na želene dimenzije hitro in natančno. To nam omogočajo sodobna tehnologija, dolgoletne izkušnje.

"Z inovativnostjo in razvojem do vrhunskih izdelkov"

Kovinske izdelke ves čas razvijamo, izboljšujemo njihovo funkcionalnost in uzdržljivost. Skrbimo, da so narejeni iz sodobnih, okolju in zdravju prijaznejših materialov. S tehnološko inovativnim pristopom še izboljšujemo kakovost in zanesljivost naših izdelkov.

"Biti in ostati med najboljšimi"

Želimo biti in ostati med najboljšimi na svojem področju. Gradimo tehnološko napredno in inovativno podjetje, ki s strokovnim znanjem in izkušnjami trži ter proizvaja kovinske izdelke. Z odličnimi izdelki želimo postati prepoznavno podjetje tudi na tujem trgu.